yazarlara satasmak istemek 

kapat
  1. yazarlarla oynamak, cilveleşmek istemektir. hemen yanlış anlaşılmamalı, aile ortamı gördüğümüz sözlükte nedenli nedensiz millete birşeyler yazmak, birisinin ensesine vurup ''nbr lan'' demek, ''oynama'' diye bağıracak birini dürtmek, makas alacak birilerini bulmak istemektir.
    #1648517 (bardagin dolu tarafi, 16.05.2007 00:29 ~ 00:30)
  2. (bkz: çıngar çıkarmak)
    #1807187 (arabaciarabayatasget, 22.06.2007 21:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlara satasmak istemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlara satasmak istemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlara satasmak istemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlara satasmak istemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yazarlarin moderator adaylari » symposion » adam sirasina gecmek » spitneybears » karizmaniz var mi varsa kac santim » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » samsung u600 » sezercik kucuk torbaci » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » evladin olsa sevmezsin » kilcal » statik smiley » arnavut atasozleri » ctrl alt del » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » seviyormus gibi yapmak » gap » muslum gurses » yasak merve » magic mushroom yiyen mario » wecanfootball com » barren woman » saw 5 » jeodezi » baklava yerken ayran icmek » oqqo » orospu cocugu abdullah ocalan » yemekteyiz naim » max payne » actigi basligi unutan yazar » tematik mode a alternatif mode istekleri » 57 nci alay » mozole mirach » hic favori entryi si yok » ctrl f