yazarlara ev odevi verilmesi 

kapat
  1. sözlüğün interaktif bir hal alması ve bu şekil de daha kaliteli entryler ve başlıkların açılmasını sağlıyacağına inandığım uygulama.böylelikle yazarlara sorumluluk duygusunu aşılayıp nasıl bir kutsal amaca hizmet ettikleri anlatılabilir ve idrak etmeleri sağlanabilir.

-algülüm eğer kabul edersen şu 10 adet konuyu araştırıp düzgün bir şekil de tanımlayıp sözlüğe kazandırmanı istiyoruz hadi bakiim yavrucum daha sonra bunları defterine 5 defa yaz cümle için de kullan ve de bana getir.

..............................................

-ödevini yaptın mı algülüm
    +eee sular kesikti elektrikler de yoktu deprem de oldu annemin baldızı öldü işte ole örtmenim
    -yapmadın yani dimi embesil yavrum otur pis
    #2504240 (algulumvergulum, 22.10.2007 16:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlara ev odevi verilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlara ev odevi verilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlara ev odevi verilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlara ev odevi verilmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» actigi basligi unutan yazar » hic favori entryi si yok » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » ezan » objebi » all i wanna do is make love with you » kelly pensi » hypnogaja » johnnyturhan » bozzy blues » forward mail » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » seoul » let s pogo » walter klemmer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » x yapan y den daha z dir » panta rei » olin edirne genclik spor » system shock » farid farjad » sevk zinciri » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » alpet torojet » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » radyo baskent » matrixxx reloaded » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » kamaturka » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » the noose » kara carsafin carsafa donusme sureci » tematik mode un sozluge aykiri olmasi