yazarken kendimden igrendim lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk
  2. kendimden biliyorum
  3. ben kendimden biliyom
  4. kendimden geriye
  5. ben kendimden bikmisim
  6. kendimden utaniyorum
  7. kendimden vazgectim
  8. ben kendimden biliyorum
  9. ben kendimden korkuyorum
  10. kendimden baska biri

© 2008 - uludağ sözlük

yazarken kendimden igrendim lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarken kendimden igrendim lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarken kendimden igrendim lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yusuf simsek » zendostluk » baslik sikintisi cekmek » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » herkesgibi » maddi hasar » agir abi » arbalet » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » arto tuncboyaciyan » doom metal » tuomas holopainen » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » yigit ozgur esprileri » dilber kocarslanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » ne olacak bu sagin kompleksi » jean amerika nin salvaridir » buyuyunce garipsenebilecek isimler » bir turk olarak kurtlere soruyorum » qqleta » peter pan » depresyon » yarak kafa » ruzgardasavrulanyaprak » greasemonkey » sagopa dan baskasini tanimam abi » anhedoni » master of puppets » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici