yazariyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben bu gecelerin yazariyim
  2. eksi yazariyim cok zekiyim
  3. acilin ben sozluk yazariyim
  4. ben uludag sozluk yazariyim
  5. bkz yazariyim ayarin ustasiyim
  6. ben bu sozlugun en populer yazariyim
  7. ben uludag sozluk un en iyi yazariyim
  8. sozluk yazariyim eli masaliyim
  9. emoyum depresifim emoturkey yazariyim
  10. kompleksliyim eksi sozluk yazariyim

© 2008 - uludağ sözlük

yazariyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazariyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazariyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki pkklilar » ibrahim yorgunlahmacun » radyo sol » berna ozturk » othello » tesco » beksav » got olmanin dayanilmaz hafifligi » solcu kizlar veriyormus hikayesi » eric cartman » bettyboo » tourette sendromu » metamorfoz » bira » negativizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » miss me blind » sizoaffektif bozukluk » spatyum » ucuzlere verilebilecek isimler » rusya borsasi » kisa psikotik bozukluk » prestij » sappho » status epileptikus » ummet celik » papyon takmak tatara zulumdur » utanc » ayabakan » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » la vida es una lenteja