yazarinin adiyla uyumlu kitap adlari 

kapat
  1. bilinçli ya da bilinçsiz olarak yazar adıyla fazla uyumlu kılınmış kitap adlarıdır. çok olmadığını düşünüyorum, dolayısıyla fazla entry beklemediğim bir başlık.

yalcin kucuk - küçülme, savaş
    #2469571 (illumination, 14.10.2007 18:42 ~ 18:43)
  2. (bkz: mutasyon)
    #2469596 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 14.10.2007 18:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarinin adiyla uyumlu kitap adlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarinin adiyla uyumlu kitap adlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarinin adiyla uyumlu kitap adlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarinin adiyla uyumlu kitap adlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kevin corchiani » ingiliz istihbarat orgutleri » sol frame e mode istekleri » pozcu » fabala » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » lucarelli99 » wta » robert traylor » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » katilusak com » statik smiley » profosyonel1972 » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » emlakci » salt aklin elestirisi » wicker park » phalaenopsis » vamos bien » mikael stanne » avar » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » barbun » zall » lynyrd » april 18 » yuruyen elektronik esyalar » sonsuza kadar sevmek » axe africa » dumur olaylar » all i wanna do is make love with you » via port » 18 kasim 2008 izmir depremi » ask suclari mahkemesi