yazarina gore ilgi ceken baslik 

kapat
  1. ekşi sözlük'te de son zamanlarda böyle bir mevzu vardı. buralarda da var yanılmıyorsam; evet yaratıcı başlıklar gayet komik entryler yazıyorum ne artılanıyor ne de yazılıyor. demek ki neymiş koyunlar algı seviyelerine göre hareket ediyorlarmış. sinirli falan değilim valla.

tanım var ama bidene daha yazacam;
    tanım: eğer yazar yeni bir şeyse, ilgi çekici de olsa fazla ilgilenilmeyecek olan başlıktır.( ''başlık'' derken; bu entry sözlüğün içindeki durumla ilgili olan durum değil)
    #3757173 (mandal, 01.08.2008 23:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarina gore ilgi ceken baslik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarina gore ilgi ceken baslik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarina gore ilgi ceken baslik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarina gore ilgi ceken baslik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dinamo tiran » harmony dies » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » anlamamazliga yatmak » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » fidel castro » orhan savasci » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » termodinamik » ornek vatandas » marpuc » facebook taki fantastik gruplar » nev york nev york seni yenecem laaaa » cukun kadar konus yani sus » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » fikralarla turkiye » pozcu » aborted » southern sunrise » yemekteyiz mert » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » ultraslan cennet » zall i tanimam o da beni tanimaz » magnum essence dark » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » magic mushroom yiyen mario » sanal reklam » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » mahcur » tesvik sukelasi » adamin agzina eden sevgili » featherweight » yapilmis en buyuk aptallik » sihhat » iett nin yeni akbil kutulari