yazarina gore entry silen moderatorler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. entry i yazarina gore degerlendirmek
  2. yazarina gore entry silme sebepleri uydurmak
  3. kafasina gore entry silen mod
  4. yazarina gore muamele
  5. yazarina gore oy vermek
  6. yazarina gore cay koyvermek
  7. yazarina gore ilgi ceken baslik
  8. entry yazarina cekermis
  9. okudugu entry nin yazarina bakmayan yazarlar
  10. silik entry ye ruh ufleyen moderatorler

© 2008 - uludağ sözlük

yazarina gore entry silen moderatorler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarina gore entry silen moderatorler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarina gore entry silen moderatorler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlara msn ini vermeyen mucahit erkek tipi » bazi yazarlarin oy vermeden oy beklemesi » yanagina sis sokan insan » ken rosenberg » exclamar » karsiliksiz ask » makinist » karamursel » yandi gulum keten helva » pkk vuruyor hukumet uyuyor » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum » oruc tutmuyorum ama karnim ac » para bozmayan taksici » vatandasa sorduk » yaran limewire arama sonuclari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bayrak yirtmak » gecenin korunde sut icmek » ilkokulun vazgecilmezleri » bir olur bin diriliriz » avrupa maclari sonrasi meydanlarda toplanmak » dream theater » kivanc ozkok » tekrenkturkuaz » james thurber » il buono il brutto il cattivo » friend of mine » kontiki » bursaspor » kararlilikla surdurulen terorle mucadele » eski sevgiliye verilebilecek en guzel hediye