yazarin son entrylerinden psikolojisini anlamak 

kapat
  1. yazarın son girdiği entrylerinden nasıl bir dönemden geçtiğini anlamak.

mutlu mu, mutsuz mu, terk mi edilmiş, aşık mı olmuş, stresli mi, kazık mı yemiş, kafası mı bozulmuş, ilgiye mi ihtiyacı var, canı mı sıkılıyor ....
    #2663145 (sanirim osurdum, 05.12.2007 00:44)
  2. (bkz: derin düşüncelere dalmış)
    #2663155 (lost control, 05.12.2007 00:48)
  3. sanirim osurdum için bir analiz mesela.

1.yazarin son entrylerinden psikolojisini anlamak
    2. sevgiliden ayrildiktan sonra kendini salmak
    3. sevilen dizinin yarida kesilmesi
    4. dizide en sevilen karakterin olmesi

sevgili aşağı sevgili yukarı. demekki aşk acısı var. *
    dizilerin durumu. demekki çok t.v. izliyor. *
    #2663157 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 05.12.2007 00:48)
  4. lost control için bir tahmin;

1.iki parmakla sinav cekmek
    2.soguk klozete oturmak
    3.cocukken yapilan psikopatliklar
    4.amuda kalkip tek elle sinav cekmek

sanki böyle içi sıkılmış da bungee jumping ve türevleriyle stresini atası var. veyahut içi kıpır kıpır olmuş, enerjik ve canlı hissediyor. *
    #2663191 (sanirim osurdum, 05.12.2007 00:56 ~ 00:57)
  5. sadik 2 dost 1 hayat 1 olum için tahmin;

1.kimse beni siklemiyor
    2.kimse beni sevmiyor
    4.olsun kelimesinin turevleri

böyle çevresindekileren umut kesmiş, kalabalıklar arasında yalnız kalmış hisseden ve kendine sığınıp da "olsun be" diyen bir hava var sanki. *
    #2663201 (sanirim osurdum, 05.12.2007 01:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin son entrylerinden psikolojisini anlamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin son entrylerinden psikolojisini anlamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin son entrylerinden psikolojisini anlamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin son entrylerinden psikolojisini anlamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kara carsaf ve istiklal marsi » 4 un kurali » ergen » kevin corchiani » uludag sozluk hakkinda ne dediler » wanted » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » opel corsa » sezercik kucuk torbaci » the sacrilegious scorn » chris stephenson » altin aramak » kukuyla oynamak » esinin ayaklarini opmek » winter trees » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kutu denizanasi » the dark tower » tulips » ctrl u » emre aydin » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » metin yuksel » zorunlu din dersi » melankolik » hendrix » kara carsafli chp liler » cavlagi cekmek » demokles » mezun olunca ne olacaksin » uyumamak icin bahaneler » emlakci » gupegunduz » actua soccer 2 » acmaza dusmek » ibanez jem