yazarin kimligini ifsa etmek 

kapat
  1. sözlük yazarının kişisel bilgilerini açığa vurmak. akabinde eviniz basılır, formata aykırı entry girenleri vurucu sözlük timi sizi vurur mesela. *
    #1395221 (dekadans, 10.03.2007 04:03)
  2. zirveye gidildiğinde zaten ifşa olduğunuzdan çok da önem taşımayan hadisedir.

ha, gizli bir işiniz varsa ve buna rağmen zirveye gidiyorsanız akıl fikir bulasınız e mi?
    #4050779 (system error, 05.10.2008 22:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin kimligini ifsa etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin kimligini ifsa etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin kimligini ifsa etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin kimligini ifsa etmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » yalan soyluyorsun » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » jeodezi » adana ya gelip sirdan yememek » oped » sozluk yazarlarinin itiraflari » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » yaran msn iletileri » zehir » stadyum » acik diplomasi » profosyonel1972 » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » ser » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » deli bozgun dolu dizgin » yasak merve » dunyada en guzel bas kurt basidir » zehirli mantarlar » yaran diyaloglar » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » yargi gucunun elestirisi » tayyar ari » enes » coming home to argentina » forum trabzon » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » the thin people » kemalizm dini » yesil basli govel antilop » uyumamak icin bahaneler » ust kimlik » asansoru kacirmak » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » 325 nci donem yedek subay sinavi