yazarin kendisini nadasa birakmasi 

1. yazmaktan, oylamaktan, her türlü atraksyondan sıkılmış, biçare yazarın, son enerjisiyle bugün ve ben iconları arasında mekik dokuması durumu. yazar sözlük için birşey yapamamakta, fakat sözlükten de kopamamaktadır, dayak istiyordur büyük ihtimalle, hayırlısıdır..
    #561666 (lazy pigeon, 21.08.2006 07:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin kendisini nadasa birakmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin kendisini nadasa birakmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin kendisini nadasa birakmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin kendisini nadasa birakmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» abberline » oneydilan » australopithecus » ucyuzbin » sozluk yazarlari asosyaldir » tucimania » hayata dair ic burkan detaylar » turbanli sirin » magdala » alkol » sabah sabah akla dusen sarkilar » outlet cenneti » ust kimlik » katilusak com » kardese yapilan iskenceler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vesselam » les » aldim borcluyum verdim alacakliyim » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » s k t r n g d n » maharani » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » ataturk un milletine duskun bir vatansever olmasi » pamuk prenses 2 » macit ozcan » feather weight » isil alben » ferrari enzo » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » childless woman » anthony vanden borre » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » agiotage » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir