yazarin kendisini fazla ciddiye almasi 

kapat
  1. her (her) yazısında, diğer sözlük yazarlarına ve sözlük okuyucularına büyük katkılarda bulunduğu zannıyla gündelik hayatına devam eden, yazısını okuyanların kendilerinden geçip, ''işte yazar bu'' tespitinde bulunduklarını zanneden yazarın içine düştüğü ''iflah olması'' kolay olmayan durumdur.
    #1190672 (der ve uzaklasir genc adam, 22.01.2007 19:03)
  2. sürekli ben butonunu kullanan,'hangi yazılarım pek iyi almış ' merakına sahip yazar tipidir...hepimiz insaniz
    #1196364 (alchoburn, 23.01.2007 21:57)
  3. (bkz: kabız olma hali)
    #1196412 (handushka, 23.01.2007 22:03)
  4. şekli olması zorunluluğu olmamakla beraber her yazarın kendini ciddiye alması gerekmektedir. aksi takdirde başkalarının ciddiye almasını beklememek gerekir ki söylemim sadece sözlük yazarlığı için değil hayata dairdir.
    #1196413 (kolibandı, 23.01.2007 22:03)
  5. (bkz: yazarın sözlüğe yazabilmek için dilbilgisi kursuna gitmesi)**
    #1196434 (6 parmak klavye, 23.01.2007 22:07 ~ 22:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin kendisini fazla ciddiye almasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin kendisini fazla ciddiye almasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin kendisini fazla ciddiye almasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin kendisini fazla ciddiye almasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » bairam hoshtempo » geri zekali » yaprak film » isildur » silent hill homecoming » scream » hayatu s sahabe » club tribal » zet » yoruk sucuk benzeri urun » ankara da bir surrealist melih gokcek » harmony dies » yay burcuyum yayarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » sokaga cikma yasagi » hakiki tosun pasa benim » facebook » when the tigers broke free » dusman olmak icin firsat kollamak » med cezir » cirilciplak entry girmek » actua soccer 2 » daddy » gnc » southern sunrise » mahler senfoni no 1 » yaran yanlis okumalar » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » baban ne is yapiyor » termodinamik » sort » mas que nada » catisma esnasinda geyik ceviren polis