yazarin kendi yazarligini gozleriyle gormesi 

kapat
  1. sözlüğe yeni üye olan bir çaylağın, harıl harıl entryler girerken, sağ tarafında çaylaksın ulen yazısını görmeyince, kalp çarpıntısının artmasını hissedip, sonrada bununla ilgili hemen yazı yazmalıyım diyip elleri titriyrek yazmaya başlamasına sebep durumdur. kaç kişinin başına gelmiştir merak edilmektedir.
    #1902726 (muhahahaha, 10.07.2007 19:23)
  2. (bkz: ben kendimden biliyorum)
    #1902737 (thelastturc, 10.07.2007 19:25)
  3. 'ölmeden önce bunu gördüm ya ölsem de, ayar da yesem artık gam yemem' hedesi.
    #1902740 (filleri kurtaran adam, 10.07.2007 19:25)
  4. belki bir gün bana da olur diye umduğum durum.
    #1902966 (misspiggy, 10.07.2007 19:50)

© 2008 - uludağ sözlük

yazarin kendi yazarligini gozleriyle gormesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazarin kendi yazarligini gozleriyle gormesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin kendi yazarligini gozleriyle gormesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tetrabiblos » yaran mackolik com yorumlari » yar saclarin lule lule yar benzemisin gotume » aykut zahid akman » devamli musteri » resmen teror orgutu ziyareti yapan genelkurmay » agop ayvaz » the one i love » yabanci ve turkce isim benzerligi » ajda pekkan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games