yazarin kendi nick altina istedigini yazabilmesi 

kapat
  1. yazarın sahip olduğu, formatla çelişen bir özgürlüktür.
    yazar kendinden 3. şahıs gibi bahsederek, kendisi hakkında istediği şeyi sallayabilir veya her konuda saçmalayabilir, ne de olsa yazacakları bir tanım olacaktır. öte yandan da sadece kendisini ilgilendirecek derecede entryler yazdığı için gammazların ağzını sulandıracaktır. fakat sonuç olarak başlık zaten subjektiftir, bu nedenle entrylerin de herkesi ilgilendirmesi beklenemez.
    #3119310 (ben hep 17 yasindayim, 10.03.2008 17:34)
  2. her şeye rağmen olmayacak şeydir.
    #3119317 (sucht, 10.03.2008 17:35)
  3. (bkz: #3119254)
    #3119334 (uretim cini, 10.03.2008 17:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin kendi nick altina istedigini yazabilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin kendi nick altina istedigini yazabilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin kendi nick altina istedigini yazabilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin kendi nick altina istedigini yazabilmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » yaprak film » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » zall » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » catisma esnasinda geyik ceviren polis » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » kar yagarken dondurma yemek » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » cakma chp liler » umran baradan » karamsar entryler » erkan ocakli » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ben simdi n abicam » maharani » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » akasya asilturkmen » pmo » ben kimim » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » marpuc » when the tigers broke free » vurdumduymazca osuradurmak » fatura » kushimoto sokagi » mecidiyekoy » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » banihana » fethullah gulen » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » cumhuriyet halkevleri » prezantabl » mitch mitchell