yazarin kendi ilk entrylerini okumasi 

kapat
  1. yazar olmasının üzerinden belli bir süre geçmiş, yazarlık bilgi ve kabiliyetini az ya da çok ama mutlaka ileriye götürmüş yazarın, geriye bakıp ilk yazdığı entrylerini okumasıdır.. hemen akabinde de büyük ihtimal bir dolu entrysini editlemesi gelir..
    #2915192 (rapper ninja, 29.01.2008 19:25)
  2. (bkz: hey gidi günler hey!)
    (bkz: ben bugünlere gelene kadar az entry girmedim.)
    (bkz: yemedim, içmedim sözlüğe entry girdim.)
    #2915202 (seni sectim pikacu, 29.01.2008 19:27)
  3. (bkz: nostalji)
    #2915212 (a kare kok uc bolu dort, 29.01.2008 19:30)
  4. kişinin içini karım karım karartan olgudur.
    #2915227 (mulayim, 29.01.2008 19:34)
  5. ben bunu askerde kel kafayla çekilmiş fotoğraflara bakmaya benzetiyorum. nasıl o fotoğraflara bakarken "bu ben miyim yahu?" serzenişleri içinde hayıflanılıyorsa, ilk entrylere bakarken de aynı duygulara kapılıyor insan. neyse ki zaman geçtikçe raylar daha bir yerine oturuyor sanki, saç da çıkıyor kafadan haliyle. devir değişiyor e tabi çelik de değişiyor.
    #2915232 (larker, 29.01.2008 19:37 ~ 19:38)
  6. ilk yazılan entrylerin şimdiki entryler ile kıyaslandığında ne kadar sönük, boş ve daha basit cümlelerden oluştuğu görülür.
    en fazla iki satır süren, bir sürü yazım yanlışı ve anlatım bozuklukları ile dolu cümleleri gördükten sonra sözlüğün insanı ne kadar değiştirdiği kolayca fark edilebilir. yani bu aktivite kişi de rehavet yaratabilir.
    #2915267 (illetyus, 29.01.2008 19:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin kendi ilk entrylerini okumasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin kendi ilk entrylerini okumasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin kendi ilk entrylerini okumasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin kendi ilk entrylerini okumasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ilk once sen kapat telefonunu » kafir kesen musluman kedi » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » suicide redemption » darbukator baryam » atlas » kanks n aber ya » adrian paul » yemekteyiz nesrin » ilk cinsel deneyim » ikinci dunya savasi » zeki demirkabiz » tutun » dexter morgan » i belong to che » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hemencevir com » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » gitmek mi zor kalmak mi zor » cavlagi cekmek » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » entropi » bir adam cizeceksin » robert traylor » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » ust kimlik » elveda rumeli » baslik entry ve nick uyumu » we are motorhead » pervane » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » yaran entryler » prologue » into the wild » babami anarken » futbol fanatigi olmak