yazarin kendi entrysini eksi oylama girisimi 

kapat
  1. Başbakanların bile ben değiştim, eskisi gibi değilim dediği bir ülkede gayet doğal bir olaydır.
    #3432863 (udnapistim, 22.05.2008 20:24)
  2. (bkz: bir yazar vardı canı sıkılan)
    #3432884 (atmh, 22.05.2008 20:29)

© 2008 - uludağ sözlük

yazarin kendi entrysini eksi oylama girisimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin kendi entrysini eksi oylama girisimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin kendi entrysini eksi oylama girisimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» canli bomba » izmir » erhan goksel » erzurum » unknown artist » salvarli et » kurt » yaran youtube yorumlari » zeynep gunay » billy corgan » hayrunnisa gul » nurel » liv tylor un fil yutmus hali » pardus 2008 » hazreti muhammed » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chronophilia » cognitive » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » ben bu yaziyi sana yazdim » aci cekmek » vicdan » turgay demirel » axxo » birlikte olecek miyiz » matkap ile gitar calmak » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » hipopotamus » the dive from clausen s pier