yazarin kendi entrysine arti vermeye calismasi 

kapat
  1. aslında şöyle bir şey düşünmüştüm: yazarin arti vermeye calistigi entrynin kendi entrysi oldugunu fark etmesi

belki takıntı, belki başka bir nedenden, sürekli kendi entrylerini okuyan yazarın bir süre sonra bunu unutması sonucu artı butonuna doğru hamle yapması durumu.

entry baştan sona okunduktan sonra "vay be iyi yazmış aga", "doğru tabii lan" tepkilerinden sonra oluşan durum.
    #3817557 (fuzuli, 14.08.2008 15:33)
  2. Yapamadığını anladığında, yazarın boynunu bükecek olaydır. Benim de başıma gelmiştir. Nerde görsen bir dertli yazar hor görme. Kim bilir ne derdi vardır.
    #3817736 (bir cipsten cikan 2 taso, 14.08.2008 16:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin kendi entrysine arti vermeye calismasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin kendi entrysine arti vermeye calismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin kendi entrysine arti vermeye calismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin kendi entrysine arti vermeye calismasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » mad girls love song » cavlagi cekmek » google chrome » when the tigers broke free » katil usak » damak tadima uygun degildi » marpuc » politeknik » yazarlardan ogutler » handover » vicortus » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » kemalizm sol degil » kara kara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gocuk » aboov ne dedii » sadik yemni » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » hz peygamber » garabet » sozluk yazarlari asosyaldir » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » hot n cold » beyaz tavsan » turkiye nin en guvenilir kurumu » cut » nika diyor baska birsey demiyor » turbanli sirin » mrtince » kilcal » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » yaran facebook iletileri » childless woman