yazarin her yazdigina arti oy verilmesi 

kapat
  1. bir kaç olası sebebi vardır. ya oy veren seni tanıyordur aklınca iyilik yapıyordur, ya seri arti oy veren melek'e denk gelmişsindir ya da sen süper bir yazarsındır herkesler beğeniyordur. bu durumda seri arti oy alan yazarin bir tarafinin kalkmasi kaçınılmazdır.
    #2932158 (bendoktordegilimhekimim, 01.02.2008 16:35)
  2. (bkz: jadeh)*
    #2932166 (ben hep 17 yasindayim, 01.02.2008 16:36)
  3. mulayim buna en guzel ornektir.

sozluge neredeyse 2 yildir adam akilli yazan, vaktini ve emegini harcayan sayili kisiden biri ve adam tespitten cok yorum yapip, bilgi entrysi giriyor. gerektiginde de konuyu cok guzel tiye aliyor. ayrica mulayim\in sozluge kusturulmemesi gerekir.

edit: yalan mi?
    #2932244 (limon cicegi kolonyasi, 01.02.2008 16:49 ~ 16:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin her yazdigina arti oy verilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin her yazdigina arti oy verilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin her yazdigina arti oy verilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin her yazdigina arti oy verilmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» marifet iltifata tabidir » gupegunduz » ederleziavela » kaderimsin » winter trees » adini unutmaya devam ediyorum » gul yapragi patlatmak » hurriyete dogru » baklava yerken ayran icmek » 325 donem yedek subay alimi » daddy » feather » uludag sozluk hakkinda ne dediler » hangi ask adil ki » samanyolu tv » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » magic mushroom yiyen mario » red hot chili peppers » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » chrome vs firefox » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » opel astra cabrio » bir kadin tarafindan sifirlanmak » yazdigi her seye arti verilen yazar » host baska kapiya » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » kemalizme din diyenlerin dinle derdinin olmamasi » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » opel insignia » kabizlik » haydi ne duruyorsun » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » gicik olunan durumlar » blacky