yazarin hakki yazara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadin hakki yoktur cunku hakki bir erkek ismidir
  2. yetim hakki gotun hakki
  3. her yazara bir moderator
  4. yazar yazara
  5. yazara oy vermek
  6. yazara yazilmak
  7. tiz bu yazara bir rus ayarlana
  8. bir yazara kafayi takmak
  9. yazara giren yeni yil
  10. yazardan yazara tavsiyeler

© 2008 - uludağ sözlük

yazarin hakki yazara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin hakki yazara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin hakki yazara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » turbanli » nestea limon » ugur demirpehlivan » 90 larda cocuk olmak » lisa garland » iki telefon kullanmak » uludag ve eksi sozluk atismasi » paraphilia » cunning stunts » sehirler arasi yolculukta uyumak » burhan altintop lost ta oynasin » cry for the moon » artik beni sevmiyorsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » ulusozluk nba fantasy league » yavuz seckin » derdest » marionette » passage to the reaper » the 39 steps » zeynep gunay » chronophilia » tanrilarin arabalari » cogul kisilik » wayne static » sesli dusunuyorum ben » logitech » hicbise