yazarin girdigi son entryler 

kapat
  1. kimi yazarlarca çok önemli olan entryler. genel olarak kaç entry nin sözlük moderasyonuna kaçının yazarlara karşı yazıldığına bakmazlar da son yazılan entrylerden hemen karakter tahlili yaparlar. karakter tahlili yapan ucuz yazarlar için ucuz entryledir.
    #3877926 (time off, 27.08.2008 15:02)
  2. (bkz: oku ama anlama)
    #3877950 (nessaj, 27.08.2008 15:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin girdigi son entryler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin girdigi son entryler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin girdigi son entryler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin girdigi son entryler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» muhtemel kitap isimleri » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » hem musluman hem irkci olmak » kafam girsin » ezequiel lavezzi » uyandik biz geliyoruz » erzurumspor » balik agzi » lesbos » kardese yapilan iskenceler » ai wars the awakening » edip buran spor salonu » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle » nikola tesla » yaran dil surcmeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » askim once sen kapat » unutulamayacak sairler » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » bir fahisenin cocugu olmak » veri zarflama analizi » samanyolu tv » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » para ve mutluluk » zulfuyara dokunmak » banihana » evrim » elf prensesi » bir adam cizeceksin » gercek bir askin ardindan kalanlar » ben seni hak etmiyorum » agiotage » age of sail 2 » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » baslik acip ayar verdim abi » seytan taslamasinda erol atar kullanmak