yazarin entrylerine sahip cikmasi 

kapat
  1. yazarın özellikle kötü oylanan entrylerini silmeme durumu.
    #1341031 (dekadans, 24.02.2007 02:30)
  2. (bkz: entrylerimin hepsi cocugum gibi)
    #1341143 (somuncu, 24.02.2007 03:09)
  3. (bkz: ben onlarsız nabarım)
    #1341150 (6 parmak klavye, 24.02.2007 03:10)
  4. özel mesaj yoluyla gelen saldırılara kufur ve karsı entry olarak saldırması durumu. *
    #1341153 (boyle biri yok, 24.02.2007 03:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin entrylerine sahip cikmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin entrylerine sahip cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin entrylerine sahip cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin entrylerine sahip cikmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mukemmeliyetci » radyo baskent » pilot il » zamani durdurma istegi » meshur turk yalanlari » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » taraf » takas » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » cepte siyanurle dolasmak » feyzullah ete » 57 nci alay » brian may » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » alevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ales » norvec baligi » ciplak olarak sozluge entry girmek » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » little wing » tematik mode acikken acilmis basliklar » good luck chuck » adana ya gelip sirdan yememek » uzak » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » 4 8 15 16 23 42 » mas que nada » yalcin kucuk » dogum gunun kutlu olsun » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » cevriye » sol frame » wicker park » trt