yazarin entry sini unutmasi 

kapat
  1. bunu başaran yazar arkadaşımızın 3 olasılığı vardır zannımca.
    1- entryi yazdığı zaman sarhoş olmak üzeredir. üzeredir çünkü sarhoş olsa yazım yanlışının çokluğundan patlatılırdı.
    2- annenizin babanızın kardeşinizin ağabeyinizin ya da ablanızın başınızda veya telefonda ki dırdırı sırasında yazılmışsa bu entry kafa bir milyon olmuştur o yüzden yazılan şey pek de sağlıklı hatırlanmamaktadır.
    3- günün, haftanın, ayın, yılın, yılların hayvan bir yazarıdır ve eski bir yazardır.
    #2259830 (Demonaz, 04.09.2007 12:50 ~ 12:53)
  2. basa gelmesı muhtemel olaydır.o yuzden arada bı sozlukte kı ben kısmı kontrol edılmelıdır.
    #2259954 (seytanprenses, 04.09.2007 13:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin entry sini unutmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin entry sini unutmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin entry sini unutmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin entry sini unutmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metroda kitap okuyan artist » saniser » real » ayici baryam » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » ilk iyi oylanan entry » insan muhammed in de filmi yapilsin » magdala » yurekte golge birakanlar » nice mutlu yillara » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » cesaretsiz sevgili » lynyrd » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » host baska kapiya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » zorunlu din dersi » john petrucci » fatih terim vs jose mourinho » kabizlik » huznun isyan olsun » dunyanin en ezik sarkisi » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » metro kapisina elini sokan insan » egitim fakultesi » yildiray ogur » forward mail » sizi soyle alalim » wanted » kemalizm dini » citigroup » hayattaki en guzel anlar » arda turan » josep guardiola » pendikspor » ahmet arslan