yazarin aslinda tanri olmasi 

kapat
  1. kutsal kitaplar okunduğunda anlaşılacak olan dünyevi nihayet.
    #756278 (Freud, 20.10.2006 00:34 ~ 00:38)
  2. (bkz: tanrının çok satanlar listesinde ilk sırada yer alması)
    (bkz: elif şafak'ın tanrıdan çok satması)
    #756302 (xiphoideus, 20.10.2006 00:40)
  3. nietzsche - tanrı öldü
    yazar aslında tanrı'dır
    öyleyse;
    yazar oldu
    #756321 (thedewil, 20.10.2006 00:59)
  4. hallacı mansur'un öldürülmesine sebep olan olay onu öldürenler ne demek istediğini anlayabilseydiler di; tarihin hiç bir döneminde bu şekilde katliam yapmazlardı. (bkz: en-el hak).
    #756408 (tenceretava, 20.10.2006 01:33)
  5. (bkz: ben öyle bir şey yazmadım)***
    #756415 (gazoz_kapagi, 20.10.2006 01:35)
  6. şizofren replikler demeti.
    #773989 (handushka, 25.10.2006 19:21)
  7. müslümanlar gibi tek tanrıya inanan, israiloğulları ve hristiyanlar'ın allah cc) gondermiş olduğu (tevrat,incil)'in hahamlar ve papazlar tarafından değiştirilmesi, tahrip edilmesi sonucunda eylem'i gerçekleştiren zat'ın geçirmiş olduğu "sanal" durum.
    #774093 (ebaturab, 25.10.2006 19:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarin aslinda tanri olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarin aslinda tanri olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarin aslinda tanri olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarin aslinda tanri olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kiz oldugu sanilan yazarlar » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » jeodezi » cakan adam » turk opucugu » tanriya ayar vermek » yasar ne yasar ne yasamaz » taksicilik » osman gokcek » loco roco 2 » yorgun ve nazenin » karolina kurkova » mahackala » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » aforizma » beni aglatma » banihana » ankara anteras avm » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » munir hostempo » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » mezun olunca ne olacaksin » crossing the water » feather » sacma batil inanclar » self sufficient » izlanda » extra ecclesiam nulla salus » congrafuckinlations » axe africa » vurdumduymazca osuradurmak » sevil » zall i tanimam o da beni tanimaz » yuregini torpulemek