yazarim sana soyluyom modum sen anla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazarim sana diyorum moderatorum sen anla
  2. mhp sana soyluyorum akp sen anla
  3. kizim sana soyluyorum gelinim sen anla
  4. barzani sana soyluyorum bush sen anla
  5. sozluk sana yaziyorum zall sen anla
  6. sozluk sana soyluyorum sevdigim sen anla
  7. kizim sana ayar veriyorum gelinim sen anla
  8. anla artik anla beni
  9. modum mu oturturum
  10. ben yazarim her yere yazarim

© 2008 - uludağ sözlük

yazarim sana soyluyom modum sen anla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarim sana soyluyom modum sen anla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarim sana soyluyom modum sen anla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benzin fiyatlarinda 10 kurus indirime gidilmesi » turban » sempatizan » agza dolanan reklam sarkilari » her lafa atasozu ile cevap veren buyukler » righteous kill » believe » gossip girl » orhan olmez » sozlukteki amerikancilar » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » geri donusum kutusunun inleyerek bosalmasi » okuze bakan tren » mech eng » play dead » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yari ciplak ya da ciplak uyumak » godspeed on the devil s thunder » sol frame » the wolf is loose » her boka ipod demek » schweppes kisa film festivali » yazarin ustune vazife olmayan sey » kadilarin basarisiz olusu » universiteyi kerhane sanmak » ucan spagetti canavari » eski entrylerin eksilenmesi » burdayim » hayatin tanimi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ampul