yazarim abi ben bu adami 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben yazarim her yere yazarim
  2. ask adami olmadigini kavramis ask adami
  3. ben yazarim
  4. az yazarim oz yazarim
  5. yazarim
  6. cok pis yazarim
  7. ben bir garip yazarim
  8. iyi yazarim ama okumam yok
  9. acilin ben yazarim
  10. yaklasmayin yazarim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarim abi ben bu adami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarim abi ben bu adami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarim abi ben bu adami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarim abi ben bu adami. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » radyo uludag » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » july4th » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » uludag sozluk » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karpuzkabugu » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » silik entry havzasi » salvatore di stefano » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » gezilesi internet siteleri » no promise » montajelemani » mozilla firefox » entry ve nick uyumu » football manager 2009 » chris stephenson » toprak kokusu » gercek bir askin ardindan kalanlar » hangi ask adil ki » lynyrd » 4 un kurali » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » turk ozel sektoru » magic mushroom » phalaenopsis » i can t help falling in love with you » kreatin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » termodinamik » cok egzotik hareketler bunlar » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » buz parmak yerken akildan gecenler