yazari sadece kitap yazar sanan turk genci 

kapat
  1. fethullah gülen, ahmet altan vb. okuyan türk genci.
    #3618531 (encam, 04.07.2008 13:50)
  2. çoğu sözlük bilmeyen kişiyle eşdeğerdir.

-yazarım ben.
    +hadi ya ne yazdın?
    -yahu sözlükte yazarım.
    +sözlük ne lan! hahahah. çeviri mi yapıyon.
    -aferin cok iyi dusunmussun.
    +ehe sağol.
    -ayar yedin lan!ahahaha
    +bağa bak sağa bi ayar çekerim görürsün ha!
    -sözlük ayarı yani..
    +z.kerim sözlüğü haaa!
    #3618550 (lolita lempicka, 04.07.2008 13:53)
  3. yazar: kitap yazar, günlük yazar, senaryo yazar (özelleşmiş ismi için:senarist), sözlükte entry yazar (uludag sozluk), şiir yazar (özelleşmiş tür ismi: sair), her şeyi yazar; adı üzerinde yazar şeklinde cevap verilmesi olasıdır.
    #3618658 (archytct, 04.07.2008 14:29)
  4. sözlüklerin varlığından haberi olmayan türk gencidir. *
    #3618698 (kenan, 04.07.2008 14:37)
  5. gazete , dergi okumayan kişiliktir. gazetelerde ve dergilerdede yazar bulunmakta. internette bu gibi sözlük oluşumlarındada yazarlar bulunmakta. yine internette çeşitli spor sitelerinde yorumcu yazarlar bulunmakta.
    #3618712 (sheyytan, 04.07.2008 14:39)

© 2008 - uludağ sözlük

yazari sadece kitap yazar sanan turk genci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazari sadece kitap yazar sanan turk genci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazari sadece kitap yazar sanan turk genci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hacettepe tipi kazanan hakkarili coban » doludizgin yillar » entry tekrari cift entry » live in gdansk » almanca » biyolojik baba » taraf gazetesi ekleri » sadece turkiye ye mahsus sacmaliklar » chatwalk ta bir yerde » yurt disina gitmeyi bir halt sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games