yazari olan yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 1000 yazari olan baslik
  2. 1000 yazari olan entry
  3. sozluk yazari olan ev kadinlari
  4. idealleri olan sozluk yazari
  5. sozlukte musluman olan yurdum yazari
  6. anlatanlarin yalancisi olan sozluk yazari
  7. hektor la milli olan sozluk yazari
  8. sozlukte komunist olan sozluk yazari
  9. tuhaf seylere tanik olan sozluk yazari
  10. adam olamayinca sozluk yazari olan tipler

© 2008 - uludağ sözlük

yazari olan yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazari olan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazari olan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bryant park » seyh galib » temur ketsbaia » fatal accident » vujacic » iftira » nintendocu » burhan altintop » tamer karadagli gibi kabustan uyanma rehberi » radyodan sarki armagan etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci