yazari destekleyen yeni baslik acmak 

kapat
  1. yapılmasında sakınca olmayan başlık açmak şeklidir.
    #2092437 (bohembebek, 08.08.2007 13:15 ~ 13:19)
  2. sevdiğiniz ve inandığınız iyi bir dostu zor durumdan kurtarmak ve desteklemek adına yapılacak en kaliteli harekettir. bu yalamalık diyen top olsundur.*
    #2092464 (galapagoslu iguana, 08.08.2007 13:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazari destekleyen yeni baslik acmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazari destekleyen yeni baslik acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazari destekleyen yeni baslik acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazari destekleyen yeni baslik acmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» manuel pablo » braunschweig » kendi cizdigi karikaturdeki figure 31 cekmek » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » unutamam » gecen gun yine sevisiyorum » mahmi » nejat uygur » masturbasyon » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » gelen haberler arasinda » radyo sol » migfer » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » luciano figueroa » bohemian rhapsody » featherweight » cek git bebegim » kanks n aber ya » tehlikenin farkinda misiniz » vize haftasi » cok egzotik hareketler bunlar » akademya » deceku » hendrix » 2 fast driver » isimsizcisimsizipsizdipsiz » radyo baskent » yemekteyiz nail » takas » the moon and the yew tree » ezequiel lavezzi » saf aklin elestirisi » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan