yazardan yazara tavsiyeler 

kapat
  1. deneyimli bir yazarın, bu deneyimini diğer yazarlarla paylaşması.
    *
    #2104057 (hyperion, 10.08.2007 09:15)
  2. (bkz: bir cicek acsin, bin fikir yarissin)

ayrica; herkes herkesi saysin, sevmese bile...bakin ben butun gs`lileri sayiyorum.
    #2104080 (cehennetlik, 10.08.2007 09:23)
  3. "look my ram, i am an anatolian child. if i put you sit" şeklinde de tezahür edebilecek tavsiyelerdir.
    #2104099 (flyaway, 10.08.2007 09:28)
  4. 'saygı duyulsun yeter' denilmesi hadisesi.
    #2104105 (novakatinamite, 10.08.2007 09:30)
  5. - bir başlığa 20'den fazla entry girme.

ahan da bak başlığı bile var: (bkz: bir basliga 20den fazla entry girme caylak olursun)
    #2104137 (larker, 10.08.2007 09:41)
  6. yeri geldiğinde dikkate alınması gereken tavsiyeler.
    #2104191 (galapagoslu iguana, 10.08.2007 10:06)
  7. yazar olduğumda başka bir yazar arkadaşıma vereceğim tavsiyedir.**
    #3857602 (uyku cuvali, 23.08.2008 01:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazardan yazara tavsiyeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazardan yazara tavsiyeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazardan yazara tavsiyeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazardan yazara tavsiyeler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» rock dinleyen apolitik genc » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » hakiki tosun pasa benim » ayabakan » gichin funakoshi » mas que nada » suicide redemption » dexter morgan » adventure pinball forgotten island » kara carsafli chp liler » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak » dogum gunun kutlu olsun » kadin erkek esitligi » kara carsaf ve istiklal marsi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ali bardakoglu » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » kamil koc » erkek korkulari » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » konusma diline gecen markalar » eurovision a azerbaycan in katilmasi » elm » sicmak » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » gitano de lucia » kurt degil kurdistan dusmani olmak » sozluk yazarlari » leonard cohen » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » citigroup » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » kerhane » gocuk » caka satmak