yazardan cok caylak olmak 

kapat
  1. yazar olunduktan sonra zırt pırt çaylak olan yazarların eylemidir. kayıtlı kullanıcı olarak girdikleri bu yerde yazarlıktan çok çaylak olarak bulunurlar.
    #4049116 (time off, 05.10.2008 16:38)
  2. (bkz: enderun sevgiler)
    (bkz: tu kaka bana)
    (bkz: isildur)
    #4049150 (tu kaka bana, 05.10.2008 16:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazardan cok caylak olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazardan cok caylak olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazardan cok caylak olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazardan cok caylak olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikhizm » son kullanma tarihi » actua soccer » sicagi sicagina » coming home to argentina » teonanacatl » norvec baligi » tematik entry » sahada sortunu indiren futbolcu » kedi biyigi » hicbiryerdecilik » erken yasta olgunlasmak » yoldaslar » shalamar » chp vs kara carsaf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » prezantabl » ciplak olarak sozluge entry girmek » hz peygamber » bu bir yoklugun hikayesidir » yaprak film » son killanma tarihi » uludag sozluk vize haftasi » adiyo » sinavda bkz vermek » edip buran spor salonu » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » yurtkur » cherubim » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » tu kaka bana » yasak meyve » ersin karabulut » prologue » sinemadan cikmis insan