yazarcan 

1. ufak yaştaki yazar arkadaşlara verilmesi muhtemel lakap.
    #3345593 (notrinova, 01.05.2008 23:30)
  2. yazarcık gibi orda burda kullanılmaya başlayan söz, hakaret anlamı taşıyan küfür bile olabilir.

ama bu küfür kendini nathanael west gibi yazar sanıp da yanılanların kendine ettikleridir.
    #3494914 (bi biskreme verdim, 04.06.2008 23:06)
  3. bi biskreme dünyalarını veren uuser lardır. ucuzdurlar, basittirler herşeyden gocunur ve ayar vermeye çalışırlar. amaçları sadece sansasyon yaratmaktır. * ***
    #3494933 (WeST, 04.06.2008 23:09)
  4. 1996 yılında fransa'nın nice kentinde yapılan gizli bir oylamada dünyanın en antipatik ikinci 'komik' aşağılama sözü seçilmiştir.. birinciliği ise 'yazarımsı' hiçbir kelimeye kaptırmamıştır..
    sonuçlar oylamadan bir gün sonra, basın açıklamasıyla edebiyat çevrelerine duyurulmuştur..
    (bkz: entry araştırılmamış ve hatalı bilgi içermemelidir)
    #3495014 (rapper ninja, 04.06.2008 23:23 ~ 23:24)
  5. 2007 yılında yapılmış fakat maddi yetersizlikler sonucu tamamlanamamış bir araştırmanın haliyle güvenilir olmayan sonuçlarına göre, sonuna 'can' eklenen kelimeler sıralamasında iticilikte ilk elliye girmiştir. haybeye konuşmam.
    #3946892 (masalcini, 11.09.2008 01:45 ~ 01:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarcan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarcan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarcan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarcan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yuruyun be uludag sozluk yazarlari » cellocan » vanpir » gel benimle » 6 ayda bir arayan sevgili » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » teroriste insan demenin sacmaligi » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » ayrilik » kral ubu » onur unlu » toygar isikli » nice mutlu yillara » cezmi yurtsever » eski pusku » idf » fifa world cup 2006 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pasdaran » elektrojen » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » karizmaniz var mi varsa kac santim » taraf