yazara yazilmak 

kapat
  1. her yazarın başına gelmesi muhtemel durumdur.

sana yazılabilir miyim ?

nesin sen ya...
    #1955721 (duchesse, 17.07.2007 21:58)
  2. - Merhaba, seviyeli bir sözlük ilişkisine ne dersiniz?
    + Buyur ?!?
    #1955736 (sidelya, 17.07.2007 22:00)
  3. yazarın yazara entry girmesi ile devam eden eylem.
    #1955750 (gothic evil, 17.07.2007 22:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazara yazilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazara yazilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazara yazilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazara yazilmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» handover » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » karadeniz deki petrol rezervi » zamani durdurma istegi » kanye west » geri zekali » luciano figueroa » dying in your arms » derin yasamak » featherweight » sosyalizm ve savas » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » dalga gecerek reddetmek » leyton orient » thy pilotlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » adam sirasina gecmek » zeval vermemek » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » makina muhendisligi » eski sevgilinin nikahini kiymak » mclaren f1 » gel benimle » forward mail » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » cem yilmaz » ferrari enzo » saat basina kadar istiraat et » facebook taki fantastik gruplar » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » kizilsonya » bir derdim var yasanmisliklari » hizli kosan atin boku seyrek duser » med cezir » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi