yazara karsi onyargili olmak 

kapat
  1. sevmediginiz bir entry girince, onun yazdıgı herşeye, aptalca, önyargılı biçimde, seri eksi vermek. ahmak olmak.
    #2624449 (akeem alojuwon, 24.11.2007 13:44)
  2. hoşunuza gitmeyen bir entry sonucunda o entryi yazan yazar hakkında kafadan fikirler uydurmak ve o'nun yazdığı entrleri sürekli eksileme durumudur.

hayatta ön yargının ne kadar yanlış birşey olduğu bilinirken bunu birde sözlük gibi bir yerde yapmak ne derece doğrudur? bence doğru değildir.
    #2624622 (mrrepla, 24.11.2007 14:32)
  3. görüşlere saygılı olma ile bu çöplügün horozu benim tavrı, ulan, buranın kralı benim demek arasında kalmak.

yazarlık hakkı verilen insanlara, sözlügü sahiplendirmeme çabası.

insanın dünya görüşü olması, en dogal hakkıdır, suç ve hakaret içermedigi sürece, insanların yazmada özgür bırakılması, fikre saygının geregidir.
    #2624629 (akeem alojuwon, 24.11.2007 14:34)
  4. (bkz: hayata karsı on yargılı olmak)
    #2624697 (ebeda, 24.11.2007 14:52)
  5. (bkz: dördüncü nesil yazara karsı on yargılı olmak)
    #2624706 (cofdi, 24.11.2007 14:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazara karsi onyargili olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazara karsi onyargili olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazara karsi onyargili olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazara karsi onyargili olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turk usulu sevisme ve seks sanati » ibanez jem » unutamam » seni kimler aldi » crossing the water » cinleri tepesinde olmak » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » sadik yemni » zaha hadid » muduru got etmek » walter klemmer » marpuc » siracusa » hatta direk secde » heroes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 3d radio control racers » ask » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » hz peygamber » scream » nedensiz ic sikintisi » football manager » alain de botton » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » puslu kitalar atlasi » gupegunduz » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » neanderthal » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » katilusak com » farid farjad » eski pusku » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » takim tutmayan erkek » kelly pensi