yazara imza gununde korsan yalatmak 

kapat
  1. zaman makinesi bulup korsan getirmekle vucuda gelebilecek olan ammavelakin fennin ve modern bilimin bütün imkanlarina ragmen olmayacak olan - bir emmet brown dünyaya bir daha gelmez arkadas- egzantirik intikam plani.

(bkz: hey amigo git yüzünü bir yika öyle gel)
    #2599708 (mulayim, 17.11.2007 12:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazara imza gununde korsan yalatmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazara imza gununde korsan yalatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazara imza gununde korsan yalatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazara imza gununde korsan yalatmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» universiade erzurum 2011 » yavuzturk mahallesi » matrixxx reloaded » dogan gorunumlu mercedes » when the tigers broke free » hot n cold » born in a morning hall » sozluk sadece entry girmek degildir » meshur turk yalanlari » baybars » sansur perdesi » eksi sozluk » bir kac iyi insan » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » we are motorhead » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » capkin » ask suclari mahkemesi » featherweight » haz ve mutluluk ayrimi » acik diplomasi » kara carsafli chp liler » sozluk yazarlarinin itiraflari » turker alkan » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » korkularla yasamak » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » facebook ta friend request gorunce sevinmek » ceteris paribus » cambaz ipte balik dipte olsa gerek » mahackala » bir fahisenin cocugu olmak » a series of unfortunate events » salaga yatmak » acmaza dusmek