yazara degil sozluge ayar veren yazar 

kapat
  1. zall'ında kendisine ayar vermesi kuvvetle muhtemel yazar..
    #1765828 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 14.06.2007 00:25)
  2. sözlüğün hatalarını gösterme amacıyla yapılıyorsa keşke herkes olabilse denilecek yazar modeli. ha isim yapmak amacıyla cevap alma ihtimali az olan şeylere ayar veriyorsa acizliktir, zaten bi cevap alır o da sağlam alır.
    #1765859 (thisrock, 14.06.2007 00:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazara degil sozluge ayar veren yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazara degil sozluge ayar veren yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazara degil sozluge ayar veren yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazara degil sozluge ayar veren yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ahmet arslan » pamuk prenses 2 » ataturk un tuttugu takim » vesselam » ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » maskeli besler kibris » politeknik » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak » icimdeki deniz » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » yildizlar » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » erkegin asik oldugunda yaptiklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » keskin sirke » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » aci soguk » adventure pinball forgotten island » muhim degil » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » devrimci milliyetcilik » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » radyo sol » yasak kadin » azarath » 7eventy 5ive » said nursi » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » attribute » pinhani » dap space center