yazar yerine yazarin nickine ayar veren minnos 

kapat
  1. kendi görüşlerine ters düşen yazara nickine odaklanarak giydirmeye çalışan minnoş çeşidi...
    komik olur...
    #1579086 (mese odunu, 27.04.2007 23:02)
  2. (bkz: amanın minnos)
    #3327157 (arabaciarabayatasget, 27.04.2008 20:54)
  3. -ya bir sürü yazı yazıyosun, ama bak nickin mese odunu odunsun olm odun.

gibi.

sonuçta minnoş, minnoştur.
    #3327180 (7th son of a 7th son, 27.04.2008 21:00)
  4. (bkz: bu böyle gider)

oğlunun oğlunun oğlunun oğlunun bilmem nesi.

ama kesinlikle başlığı açanın fikrine katılıyorum, minnoş yani.
    #3327193 (satantango, 27.04.2008 21:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar yerine yazarin nickine ayar veren minnos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar yerine yazarin nickine ayar veren minnos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar yerine yazarin nickine ayar veren minnos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar yerine yazarin nickine ayar veren minnos. Copyright of the articles are belong to their authors.

» demir hotic » kara kara » all i wanna do is make love with you » macit ayral » sipsi » dogum gunun kutlu olsun » enes » karolina kurkova » elegy » yaran uyarilar » 2006 dunya kupasi finali » a series of unfortunate events » vamos bien » lynyrd » masturbasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ibanez jem » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » akasya asliturkmen » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » sonsuza kadar sevmek » yazarlarin moderator adaylari » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » carsaf carsaf » bengidemem » 18 kasim 2008 izmir depremi » kabiz olanlara tavsiyeler » waz » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » bebek » actua soccer 3 » can yucel » vucut gelistirme » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » fenerbahce vs galatasaray » mehmet ali birand