yazar yazmaz yazan yazar 

kapat
  1. sol frameye dusen her yaziya yazi yazma potansiyeline sahip yazar. bu tip yazarliga cok yaklasan yazar olmustur ama bu seviyeye ulasmak cidden nirvanaya ulasmak kadar zordur. ayrica bu yazar cok zeki pratik zekaya sahip hizli dusunen bir insandir.
    #328007 (markasiz, 08.06.2006 12:05 ~ 11.09.2006 15:22)
  2. (bkz: cakar cakmaz cakan cakmak)
    #839083 (faati, 10.11.2006 05:11)
  3. (bkz: benden yazar olmaz)
    #839104 (hendrix, 10.11.2006 05:47)
  4. (bkz: yazarkasa)
    #3149881 (sigortateli, 16.03.2008 20:08)
  5. ne yazsak siliniyor silmeyenler eksi oylaniyor sivil yazar hareketine henüz üye olmamış yazarlardır.
    #3149895 (cellchuck, 16.03.2008 20:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar yazmaz yazan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar yazmaz yazan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar yazmaz yazan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar yazmaz yazan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yazar neden yazar » profesyonel sozluk yazarlari » kelly pensi » mario jardel » gecekondu » bell cadisi » quantum of solace » nev york nev york seni yenecem laaaa » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » cheers darlin » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » istiap » meclise giren kene » kritik der praktischen vernunft » pekos patos si » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » dusman olmak icin firsat kollamak » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » when the tigers broke free » bozzy blues » isis