yazar yazar elin islesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksi sozluk yazar alsa burayi direkt satacak yazar
  2. eksi de yazar olamadigi icin buraya cemkiren yazar
  3. ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa
  4. yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar
  5. dunya umurunda olmayan bir yazar neden yazar
  6. yazar olduktan sonra sozluge ugramayan yazar
  7. okunan bir yazar degil yazan bir yazar olmak
  8. yazar basliklarindaki entry sini silen yazar
  9. yazar olur olmaz sozlukten ucan yazar
  10. her yeni yazar dilbilgisinde zayif diyen yazar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar yazar elin islesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar yazar elin islesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar yazar elin islesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar yazar elin islesin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » kacak kelebek » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » arjen robben » silik entry havzasi » salvatore di stefano » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yaran entry silinme sebepleri » montajelemani » no promise » gezilesi internet siteleri » en hizli baslik giren yazar » kukuyla oynamak » bir derdim var yasanmisliklari » hurriyete dogru » alain de botton » babasi olen cocuk » rurouni kenshin » yorgun ve nazenin » kreatin » mynet » scream » imf ile anlasmanin kriz demek olmasi » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » annihilation by the hands of god » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » fewzi1907 » 23hapo » system shock » opera vs firefox » josep guardiola