yazar uyuma sozlugune sahip cik 

kapat
  1. uludag sozluke yapılan saldırılar karsısında basvurulması gereken olaydır. birşeyler yapmak gerekir. * ...

diğer sozluklere goz atıldıgında direk fark edilen durumdur. eksi sozluku gectım** diger , sozluk bile denemeyecek olan kendi aralarında danısıklı dovus yapan 3 - 5 insan toplulugunun sergilediği komik durum.
    tahminimce salaklıklarından dolayı bu sozlukten uyelikleri silinen gereksiz bakterilerin fiseklediği ve gelistirdiği komplo. *
    (bkz: yazar uyuma sozlugune sahip cık)
    (bkz: sozluk namustur) *
    #1042899 (darkerway, 23.12.2006 14:46 ~ 14:48)
  2. (bkz: kahrolası popülizm)
    #1042904 (LocK, 23.12.2006 14:46)
  3. (bkz: tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış)
    #1042927 (trouble, 23.12.2006 14:51)
  4. (bkz: tavsan daga küsmüs dagın haberi olmamıs olan dagcıya olmus)
    #1043317 (darkerway, 23.12.2006 15:51)
  5. (bkz: sözlük için veririm) *
    #1043323 (sen bana bu diyemezsin, 23.12.2006 15:53)
  6. yazarlarının sözlüğe gereken ilgiyi göstermediğini düşünen moderasyonun kullanacağı slogan.
    #1498565 (arabaciarabayatasget, 06.04.2007 16:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar uyuma sozlugune sahip cik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar uyuma sozlugune sahip cik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar uyuma sozlugune sahip cik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar uyuma sozlugune sahip cik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ikea bursa » ayarci namik » ayrilik » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » webcam acan kizin cirkin cikmasi » tipta uzmanlik sinavi » cristiano ronaldo » teonanacatl » ayikulagi » olmasaydi o adam anan olurdu madam » red hot chili peppers » kara gozlum » issiz adam » hizli giden atin boku seyrek dusermis » sort aborted » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vdz » eski sevgilinin nikahini kiymak » adini unutmaya devam ediyorum » kriz teget mi gecti delip mi gecti » dunya hayatinda mutluluk » med cezir » moderasyonu yipratmak » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » buzuki orhan osman » yas maya » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » sipsi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » tocarg » konfederasyonlar kupasi » globallesen dunya ve sikilen insanlar » orospu cocuklugunun dik alasi » tkp » ilk iyi oylanan entry