yazar tavsiyeli filmler 

kapat
  1. aksiyon ve bilim kurgu hastası bir yazar olarak önerebileceklerim:

star wars serisi * * *
    matrix serisi
    lotr * üçlemesi *
    equilibrium * *
    prestige
    300 *
    saving private ryan *
    predator 1 ve 2 * *
    transporter 1 ve 2 * *
    cradle 2 the grave * *
    kill bill 1 ve 2 *
    hard boiled *
    reservoir dogs * *
    fight club *
    platoon * * *
    transformers * *
    alien * *

bu örnekler çoğaltılabilir. çoğaltılmalıdır. *
    (WoLF, 05.10.2007 13:24 ~ 13:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bilkant » ohg smoke » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » anne entrylerim okunmuyor » giden sevgilinin arkasindan bakakalmak » ancient devil worshipping » sekerpinar » denizi duyuyorum yine » hayattan gitgide silinmek » mutlulugun anahtari kucuk seyler » ruya » icimdeki ates » serruh kaleli » aferin cok iyi dusunmussun » iki yabanci » kirik yelken » sanctum 666 » taharet muslugu » inquire » norvecli balikci » mike d antoni » bosluktasallananadam » gilded age » i can t tell you why » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » ayhan tuna uzumcu » die die die my darling » abdullah ozer » kanser a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa