yazar suc isleyince polisin entryleri arastirmasi 

kapat
  1. bu yazar belki buralara da bir kaç ipucu bırakmıştır merakıyla gelişen olaydır.*
    #3678197 (frosty, 17.07.2008 18:23)
  2. (bkz: sadece ben paranoyak değilmişim)
    #3678206 (tutamadim kacirdim, 17.07.2008 18:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar suc isleyince polisin entryleri arastirmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar suc isleyince polisin entryleri arastirmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar suc isleyince polisin entryleri arastirmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar suc isleyince polisin entryleri arastirmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» teror » got dudugu » vucut gelistirme » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » luciano figueroa » sinem kobal » ayrilik sonrasi esya krizi » senin gibi » kara carsafin carsafa donusme sureci » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » yesil basli govel antilop » basliklari alt alta okumak » magnum essence dark » tez gel yarim » gichin funakoshi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » alkol » facebookta gecirilen zaman » fox tv » uludag sozluk moderasyonu » ahmet yildiz olmedi » aile bireylerinden gelen komik sms ler » klasik kemence » bos bkz la ayar vermeye calismak » sari biber » sahaya inek girmesi » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » askim once sen kapat » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » erkek korkulari » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » kendini guzel sanan sisman kiz