yazar sloganlari 

1. keraneci - destek istiyorum destekleyin benii
    #960158 (mulayim, 06.12.2006 21:24)
  2. (bkz: blush n hush bush)
    #960208 (cryptic, 06.12.2006 21:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar sloganlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar sloganlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar sloganlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar sloganlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» abandi damat » erken yasta olgunlasmak » digital fotograf makinasi samimiyetsizligi » atsizcilar » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » sadece turkiye de gorulen olaylar » husnu bile gelse senlendiremez » yerli erotik dizi ismi onerileri » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » you make me high » ersin karabulut » sevgili » platonik aski aldatmak » sacit kayasu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cut » gecekondu » josef k nin k si » fuat kozluklu » emlakci » eski sevgilinin nikahini kiymak » kevin corchiani » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » rapidoya kafa atan ogrenci » askeri gazino » tucimania » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » devrim erden » elfida » kenzo tange » neanderthal » bozzy blues » sair uuserlardan siirler