yazar sirin 

kapat
  1. birinci nesil yazar. **
    #1686708 (peceteye recete yazan doktor, 25.05.2007 22:52)
  2. sözlük yazarlığı yapan şirindir.
    #3645895 (isildur, 10.07.2008 14:20)
  3. birinci nesil yazar. toplam 16 entry'si bulunmakta. ah bu nicki alabilmek icin neler vermezdim..
    #3685400 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 19.07.2008 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

yazar sirin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar sirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar sirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kristal viyole » rusya tarihine keyfi bir bakis » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » kurdun gelini » pablo escobar » sol frame in ebesine atlayan sevgili » matematik fikralari » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » slovenya » the prestige » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » var misin yok musun » kemal kilicdaroglu » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » second life » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » artik melek degilim » mulayim » telefonunu vermeyen sevgili » host lan » sebahat tuncel » engizek kartali » post travmatik stres bozuklugu » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » maslak opet » got atmak » etkileme sanrilari » ask » poison » benzemez kimse sana » hortlak