yazar sifatini hak etmeyen anketciler 

kapat
  1. "ne yapsam da şöyle bol entry çekecek başlık açsam??" çabasına düşmüş ucuz populistçi kişilerdir, anketçidirler. örnek vermeyeceğim.
    #508282 (arjen robben, 07.08.2006 13:23)
  2. (bkz: ironi)
    anketçiliği kötülerken anket yapan zihniyet.
    #508289 (asiti kaçmış kola, 07.08.2006 13:25)
  3. anket yapmayı yazarlıkla karıştırmış kişilerdir.
    #508295 (palta, 07.08.2006 13:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar sifatini hak etmeyen anketciler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar sifatini hak etmeyen anketciler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar sifatini hak etmeyen anketciler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar sifatini hak etmeyen anketciler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» daddy » futbol » oymak » hicbiryerdecilik » adriana lima » huseyin mumtaz » gripken buruna sokulan pecete » australopithecus » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » magdala » kiso kurokava » liseli serap » turkiye » tpjd » gitano de lucia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » saf aklin elestirisi » suicide redemption » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » oneydilan » aferist » lezce com » mabuah » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » yare soyleme » ataturk un milletine duskun bir vatansever olmasi » la copa rota » ekmek aslanin anusunde » kurt sorununa cozum onerileri » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » fox tv » philosofia » tocarg » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » cheers darlin » sacma batil inanclar