yazar sayisinin dibe vurmasi 

kapat
  1. saçma didişmeler ve silinmesi gereken fakat bazı kişilerin kendini ispatlamak için silmediği format dışı entryler sonucu ulaştığımız durum.
    #39693 (machados, 26.01.2006 19:47)
  2. sabaha karşı uyku ve ders çalışmaktan dolayı yaşanandır.
    #924564 (abberline, 29.11.2006 05:45)
  3. (#879607)
    #924573 (junior, 29.11.2006 05:55)
  4. (bkz: olur öyle)
    #924575 (bahdeniz, 29.11.2006 05:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar sayisinin dibe vurmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar sayisinin dibe vurmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar sayisinin dibe vurmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar sayisinin dibe vurmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mustafa kemal ataturk » mozole mirach » ataturk insandi » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » you make me high » yaran dil surcmeleri » atma kalbim artik olumu ozledim » forum trabzon » the couriers » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » martyns » al yanakli balon » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » baskadir baska » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sabah yagmurlu havada ise gitmek » sonsuz nur » acik diplomasi » taksicilik » the rule of four » kendi okulumuza dogru » sss yengen » bir an icin kimsenin entry girmemesi » wta » ceylin » ulan okuz anadolulu » arude50 » brian may » zall i tanimam o da beni tanimaz » kurt cobain hirkasi » nedensiz ic sikintisi » sicmak » cirilciplak entry girmek » siyah percemlerin gonca yuzlerin » child