yazar parcasi 

kapat
  1. moderatörün duygularıyla oynayan yazarın, mod'un gözündeki yeri.
    türk filmine uyarlanmış mod-yazar ilişkisi.
    #1279819 (cikarinbeniburdan, 09.02.2007 11:02)
  2. kıçımın yazarı da denilmektedir.
    #1279821 (LocK, 09.02.2007 11:03)
  3. (bkz: devrim)
    #1279831 (devrim, 09.02.2007 11:06)
  4. bu yazar türünün hüzün dolu bir hikayesi vardır;

"birinci nesil ve gururlu bir yazar vardı. geçmiş zamanda bir moderatörden yardım istemişti. ama o moderatör bu yazara yardım etmeyi bırakın, cevap verme tenezzülünde bile bulunmamıştı. bu gururlu yazar aradan günler geçince o moderatöre neden cevap vermediğini sorduğunda, moderatörden bu aralar çok yoğunum gibi bir cevap almıştı.

üzerinden aylar geçti, o moderatör gelip bu yazara kendi attığı mesajla yardım etmek istediğini söylemişti. geçmiş günlerdeki o yoğunluk, yerini rahatlığa mı bırakmıştı?

işte o an gururlu yazar moderatöre tokat gibi cevabını verdi. hatırlıyor musun? bir yazar vardı, ona cevap bile vermemiştin. işte o yazar benim.

bunu duyan moderatör şok olmuş, adeta buz kesmişti. çünkü o yazar parçası olarak gördüğü gururlu genç ile karşı karşıyaydı.."
    #1279853 (salca, 09.02.2007 11:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yazar parcasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar parcasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar parcasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar parcasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.