yazar olur olmaz moderatorun basligina yalanmak 

kapat
  1. paranın para olduğu zamandan beri devam eden alışkanlık bu. çok kötü olm bu.

bilmiyorum belki ben te ne zaman yazar olduğumda bi yazar oldunuz içerikli mesaj almamamdan ötürü bi ezikliğim var yahut başka bi şe. buna inanmıyorum ama bi güç var galiba.

durumda bahsi geçenler tabi ki yeni yazar olan vatandaşlar. çok mu seviniyolar yazar olduklarına ne anlamadım daha ilk entry olarak moderatrün başlıgına girerek. başlıyolar yazmaya. la bi dur.

şimdi hangi moderatör diye bi soru da olmasın. zaten topu topu kaç moderatör var zaten. 2-3 tanesi zaten ense biri en son ekmek almaya gidiyorum diye evden çıkmış bi daha geri gelmemiş. ailesi harap olmuş. nese konumuz bu değil.

bakıyoruz moderatör başlığına. durum facia. o adamda ne mesaj atsın şimdi arkadaş. sağolun görevimiz mi desin. al bak cümle içinde kullanalım.

j.k (17)

beni yazar yapan arkadaş. çok teşekkür ediyorum. ay çok sevindim ya ay ısırıcam burnundan

---

oyuncak b.(15)

beni sevinçlere boğmuş moderatör. arkasından sarılmak istiyorum. öff dayanamıcam öperim bunu ya.

sustum be.
    #3662582 (trixx, 14.07.2008 12:38)

© 2008 - uludağ sözlük

yazar olur olmaz moderatorun basligina yalanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olur olmaz moderatorun basligina yalanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olur olmaz moderatorun basligina yalanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» notrinova » sac cekmek » allah her zaman var » mustafa cansiz » xb 70 valkyrie » forever after » thomas hobbes » the solitude » south of heaven » picnick » aysun gultekin » rails and ties » evli biri ile beraber olmak » ozgur dus » hamdolsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » parmaginin ucunda akrep olan yazar » ssg » joao moutinho » olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap » dilber kocarslanli » butun mallar toplandik msn zirvesi » dungeon master » arcadia hellas » kimya » bana askini getir » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » cilgin dersane kampta » general krukov » idrak yollari enfeksiyonu » annelerin ciglik atmasi