yazar olup entry oylamayan insan modeli 

kapat
  1. sözlüğün formatını tam olarak kavrayamamış yazar/çaylak kişi modelidir.
    #3469354 (kronik kuzu, 30.05.2008 16:41)
  2. kesinlikle seovi olmayan insan modelidir.
    #3469356 (sickthread rilodid, 30.05.2008 16:42)
  3. ne melektir ne ibine, arasında bir şey işte.
    #3469365 (goodboy, 30.05.2008 16:44)
  4. oylamanın ne "işe" yaradığını önemsemeyen yazardır. bir süre sonra iyi oylarının bir kısmı cancişleri tarafından, kötüler de seri veren arkadaşlar tarafından verileceği için boşa kenidini yormak istemez. karma olayını da tam olarak çözemediğinden de kaynaklanabilir. çok da ilginç insan modeli değildir.
    #3469375 (Kechi, 30.05.2008 16:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar olup entry oylamayan insan modeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olup entry oylamayan insan modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olup entry oylamayan insan modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar olup entry oylamayan insan modeli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» asansoru kacirmak » kanye west » zap suyu siiri » baskadir baska » sheep in fog » metin culhaoglu » lesbos » garabet » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » turkiye nin en guvenilir kurumu » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » crossing the water » fm 2009 deki yetenekler » basliklari ust uste okumak » hoscakal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » baykal hocafendi » kurt degil kurdistan dusmani olmak » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » askim once sen kapat » luis aragones » statik smiley » 0532 » cakma chp liler » oda tv » avar kaganligi » destina » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » yemekteyiz nika » zeitgeist addendum » varaka » esinize uzaktan uzaga asigim » sari biber » icdas » yalnizlik