yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar 

kapat
  1. yazar oluşunu kutlayan zall'dan gelen özel mesajı silmeye kıyamayan yazardır.
    #708224 (frozsgy, 08.10.2006 00:33)
  2. bunu bir gün ben de yapacağım diyen çaylak kişinin yazar olunca yaptığı ilk eylem*
    #708549 (salla gitsin, 08.10.2006 01:33)
  3. özel mesajın zall tarafından gelmemesi sonucu hayal kırıklığıyla sonuçlanacak eylemdir.
    #2095265 (MidNiGhT, 08.08.2007 21:04)
  4. zeki ve bilgili yazardır. şu ana kadar kim olduğunu bilmediğim onlarca hatta yüzlerce yazardan tebrik ve sevgi dolu mesajlar aldım. hepsini de ikinci kez okumadan sildim. aa yeter ama yahu, şımartıyorsunuz beni. o kadar çok geldi ki kimisini okumamış bile olabilirim. kendilerinden özrü bir borç biliyorum. ne özrü lan. bi dakka, bi dakka, dilemem özür falan. cevaplamaya değecek kadar yazamamış, özgün olamamışsın demek ki. şansını bi daha dene.
    #2095328 (jacky joner, 08.08.2007 21:11)
  5. bir gün yanlışlıkla sildiğini sanıp çok üzülen; silinmediğini görünce derin bir oh çeken; o mesajın orda öylece durmasından gayet memnun olan yazardır. o yazarları iyi tanıyorum, çünkü ben de onlardanım.
    #2095335 (rojadroit, 08.08.2007 21:11)
  6. amacına ulaşmış olduğunun kanıtı olan bu mesajı silmeye kıyamayan insandır. bi değer mi yükler, benim gibi eskici midir, arada gözü takılsın diye saklar mı artık bilinmez..

yine de ince bir duygusal durum söz konusu.
    #2095441 (araf, 08.08.2007 21:25)
  7. o anı ölümsüzleştirmek amacıyla yapılan bir davranıştır.yazarlıktan çaylaklığa düşüşte insanın içini cız ettiren durumdur aynı zamanda.
    #2095693 (anyon, 08.08.2007 22:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » vurdumduymazca osuradurmak » erkek korkulari » zorunlu din dersi » sahtiyan » abdullah gul » futbol » baykal hocafendi » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » aldatan insan » symposion » konusma diline gecen markalar » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » tve » turkiye nin en guvenilir kurumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » adiyo » annihilation by the hands of god » simdilik sadece bekleyecegiz » entry girerken bunalima girmek » arkadasa asik olmak » 23hapo » prologue » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » papagan » kan uykusu ndan uyanmak » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » wookie » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » bu bir yoklugun hikayesidir » egitim fakultesi » arda turan » chp vs kara carsaf » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » outlet cenneti » herbaryum