yazar olmussun ama adam olamamissin 

kapat
  1. Bu ortamda sözylenebilecek en ağır sözlerden biridir herhalde. Unisex bir ithamdır. Yanlışı yapan yazar bayan olsa bile söylenebilecek bir sözdür.
    #2192472 (tuhh kahretsin, 24.08.2007 21:09 ~ 21:16)
  2. (bkz: ben yazar olamazsın demedim adam olamazsın dedim)
    #2192498 (aksak tirtil, 24.08.2007 21:12)
  3. insanların vatan millet sakarya gibi saf ve masumane duygularını ciddiye almayıp ciğerlerine değer biçeklerin de en az diğer forward milliyetçileri , klavye delikanlıları kadar hak ettikleri hakaret ibaresi.

herhangi bir yazarın devlet, millet sevgisiyle alakalı verdiği beyanattan sosyoekonomik durumu, samimiyeti hakkında nasıl bu kadar kesin cümleler kurulabiliyor anlamak mümkün değil!
    #2571512 (thisrock, 09.11.2007 00:00)
  4. zamanında oğlu kadı olan ama adam olamayıp babasını ayağına çağıran, bir babanın oğluna söylediği lafın güncellenmiş hali.
    #2571731 (JohnNash, 09.11.2007 01:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar olmussun ama adam olamamissin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olmussun ama adam olamamissin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olmussun ama adam olamamissin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar olmussun ama adam olamamissin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» baba » ekonomik kriz » yeni baslayanlar icin istanbul » cepte siyanurle dolasmak » cg artist » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » nersoy asfer » feather » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » bok cuvalim » kulluk » egitim fakultesi » cem yilmaz » kolik » cappuccino » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » turk opusmesi » pamuk prenses 2 » mukemmeliyetci » papagan » teroriste insan demenin sacmaligi » turk ozel sektoru » ceylin » uludag sozluk hakkinda ne dediler » saniser » winter trees » sirine » a little piece of heaven » grand ekinoks » banihana » darwen » arkadasin gozune mandalina kabugu sikmak » rock dinleyen apolitik genc » mahmut yildirim » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » saadet partisi