yazar olmasini bekleyin 

kapat
  1. çaylak olan birine entry girildiğinde, silinen entrynin silinme gerekçesi. olur mu olur valla.
    #3703018 (ethembaki, 22.07.2008 16:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar olmasini bekleyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olmasini bekleyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olmasini bekleyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar olmasini bekleyin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fuat » ersin karabulut » atma kalbim artik olumu ozledim » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » alkol » baba » kopush fm » yalan soyluyorsun » eric cartman » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek » otuz bir cekmek » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » marty friedman » seattle supersonics » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kanks n aber ya » sic semper tyrannis » dap space center » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » lowepro » ilk iyi oylanan entry » kevin corchiani » arnavut atasozleri » gelen haberler arasinda » lowestoft cadilari » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » tucimania » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » ben bu yaziyi sana yazdim » cappuccino » kafam girsin » loco roco 2 » ayse tuter » igrenc espriler